tisdag 18 juli 2017

Ryskt hybridkrig: Rysk propagandainfiltratör i Riksföreningen Sverigekontakt

  Ryskt hybridkrig breder ut sig i Sverige. Nu har även Riksföreningen Sverigekontakt blivit infiltrerad av pervers rysk propaganda. Den ryska propagandaråttan heter Julia Antonova Andersson (ja, ett visst svenskt handjur gifte sig med henne), hon är svensklärare och kommer från Moskva:


  I Riksföreningen Sverigekontakts junitidning (2-2017) publicerade hon en artikel om den så kallade ”segerdagen” den 9 maj som är den mest förkastliga och den mest chauvinistisk-hysteriska ryska helgdagen. Denna dag är ”helig” för stalinister och putinister. Det som sker i Ryssland varje år den 9 maj är segerdagshysteri, segerdagsfetischism och segerdagssatanism. 1945 ockuperade Ryssland Östeuropa och ersatte Hitlers totalitarism med Stalins totalitarism. Ryska ”befriare” mördade, plundrade och våldtog. De våldog bortemot 3 miljoner kvinnor, därav 2 miljoner i Tyskland. Precis sådana ”hjältedåd” firar Julia Antonova Andersson med sina vänner – segerdagssatanister:


  Julia Antonova Andersson lovprisar också det så kallade ”sanktgeorgsbandet” som har blivit en symbol för rysk imperialistisk chauvinism och rysk fascism (rascism). Ryska terrorister i östra Ukraina använder det bandet som sitt igenkänningstecken.




  Här är Antonovas artikel i Sverigekontakts tidning:



  Hennes avslutande ord är minst sagt egendomliga: ”Det historiska minnet, även om det är forvrängt av staten, media och subjektiva personliga berättelser, bör leva kvar och förvandla oss till bättre människor.” Jag undrar hur det av staten förvrängda historiska minnet kan förvandla ryssar till bättre människor... Hittills har jag inte sett några förbättringar – ryssar blir allt dummare, aggressivare och vansinningare.

  Jag gratulerar Riksföreningen Sverigekontakt: de har förvandlats till en skruv i det ryska chauvinistiska propagandamaskineriet.
  Det blir allt fler nyttiga idioter i Europa. Tack vare de nyttiga idioternas insats växer de ryska propagandaråttornas inflytande. Antonova har go’a vänner även på SVT. Ingen propaganda från henne där annu, men hennes go’a vänner gjorde lite reklam för henne ifjol: