tisdag 18 september 2012

Svensk invandringspolitik: ”Jag ska våldta och döda din fru och barn” gav böter

www.swedenconfidential.info/2012/09/17/afghan-jag-ska-valdta-och-doda-din-fru-och-barn-gav-boter
 
2012-09-17 02:03

Den 19-årige afghanen hade varit väldigt stökig under kvällen på dansstället Balders Hage i Häradsbäck, en by några mil utanför Kamprads Älmhult.

Mohammad Qambari togs med till vaktlokalen av ett par ordningsvakter för att avvisas på grund av att han varit stökig. Qambari lämnade emellertid inte platsen när han släpptes utanför vaktlokalen utan stod kvar och skrek och gapade. Ordningsvakterna sade flera gånger till Qambari att gå därifrån. I stället började Qambari i sin talibanska vrede sparka på vaktlokalen och då beslöt de att omhänderta Qambari på grund av att han var mycket stökig.

Qambari satte sig på tvären ordentligt genom att kränga på kroppen och sparka vilt omkring sig. De satte ner Qambari på golvet i vaktlokalen varvid Qambari började dunka sitt huvud mot en vägg. För att Qambari inte skulle kunna skada sig själv eller någon annan lade de ner Qambari på golvet för att sätta på honom handfängsel. Därefter lades Qambari på en säng i lokalen.

Afghanen fortsatte att skrika, gapa och sparka vilt omkring sig. Qambari sa då att han var taliban och att han skulle ta reda på var ordningsvakten bodde. Han skulle sedan våldta hans fru och barn medan ordningsvakten tittade på, för att sedan döda honom och hans barn. Qambari upprepade flera gånger att han skulle våldta ordningsvaktens fru. Han sa även ”jag ska knulla din mamma”.

Under i stort sett hela tiden gjorde Qambari aktivt motstånd. En frivillig sjukvårdare för Röda Korset som jobbade på Balders Hage den aktuella kvällen vittnade om att Qambari var fruktansvärt obehaglig och hade ett ordförråd som inte var av denna värld. Qambari sa att han skulle göra de mest otroliga saker mot ordningsvaktens fru och barn.

Han skulle ”sätta på dem på alla sätt det gick”. Qambari sa även att han skulle sätta på sjukvårdarens mor, som inte längre finns i livet. Qambari sparkade omkring sig och gjorde motstånd på alla sätt när ordningsvakterna skulle sätta handfängsel på honom. Qambari har förnekat gärningarna åklagaren lagt honom till last.

Växjö tingsrätt dömde den 13 september:

  • NUUR Mohamad Qambari, 930404-953*, Södra Rimshult 2, Ryd, Mobil: 072-212 12 47. Medborgare i Afghanistan. För förgripelse mot tjänsteman och våldsamt motstånd till villkorlig dom och dagsböter 60 á 50 kr. Nuur Qambari ska utge skadestånd till JC med 5 000 kr. Qambari förekommer inte tidigare i belastningsregistret.

  • Mål nr B 1997-12