onsdag 31 oktober 2012

Sverige ledande i Europa på våldtäkter!

www.exponerat.info/jack-london-sverige-ledande-i-europa-pa-valdtakter

Publicerad: 24 oktober 2012 kl 18:30

Detta är mycket märkligt. Sverige… som axlat det globala samvetet och kommit att fungera som världens största socialbyrå för muslimer, zigenare och afrikanska analfabeter, megafamiljer från Somalia, ”ensamkommande” från Afghanistans bergsbyar, och som samtidigt dragit på sig världens näst högsta frekvens av anmälda våldtäkter – efter Lesotho i Afrika: fullständigt struntar i sina egna svenska kvinnor!”

”Varför i hela friden reagerar ingen? Var finns genusmaffian när det verkligen gäller? Och var finns de hjälpande och stödjande kvinnoorganisationerna för utsatta kvinnor… och kvinnliga sociala nätverk?

Var finns Feministerna! FN-organen! Kvinnosakskvinnorna! EU! Riksorganisationen Haro! Röda Korset! Fredrika-Bremer-förbundet! Sveriges Kvinnolobby! Kvinnor för fred! Svenska Kyrkan! Jämställdhetskommunalråden! Men framför allt: var finns riksdagspolitikerna?

Fast landets kvinnoorganisationer, har ju tillsammans med Sveriges politiker, redan fullt upp med att engagera sig i internationella kvinnosaksfrågor, på mesta möjliga geografiska och kulturella avstånd från Sverige! Allt enligt svensk politiskt korrekt vedertagen praxis…

Inte ett pip på nationell nivå har hörts, som avslöjat vare sig några protester eller ifrågasättanden! Hur i hela friden kan ett utvecklat land som Sverige år 2012 acceptera och bara tiga ihjäl att landets etniska kvinnor våldtas en masse? Detta utan att åtminstone ansvariga politiker reagerar…

Dramatisk ökning i Sverige

I Sverige 2008 anmäldes 53,2 våldtäkter per 100 000 invånare enligt en rapport från FN-organet UNODC.

Statistik från samma källa visar också att anmälda våldtäkter i Sverige ökat dramatiskt under senare år. De alarmerande siffrorna för Sverige ligger skyhögt över våra nordiska grannländer. Norge 19,8; Finland 17,2; Danmark 7,3.

Efter senaste årets groteska våldtäktsepidemi i Norge – med uteslutande icke etniskt västliga våldtäktsmän som gärningsmän – lär dock siffran i västra grannlandet behöva uppdateras.

En annan studie inom ramen för ett EU-projekt, utfört av London Metropolitan University, med professor Liz Kelly i spetsen, slår fast att Sverige intar en överlägsen tätposition i Europa då det gäller anmälda våldtäkter. Avståndet till tvåan England med 23 anmälda våldtäkter per 100 000, är mycket stort.

Ännu större är avståndet till länder som Portugal, Ungern och Grekland, med ungefär samma invånarantal som Sverige, men där det bara anmäls ett par hundra våldtäkter om året. Till skillnad från Sverige, där det i dag handlar om 6 509 anmälda våldtäkter årligen! År 2008 anmäldes 5 446… Läs och häpna!

Lika många kvinnor anmäler i Sverige under ett år att de blivit våldtagna, som det finns invånare i Gnesta, Malmberget, Kungsör eller Vadstena!

Bekymrad justitieminister

Förklaringarna i de politiskt korrekta kretsarna är många. Bortsett från ren förnekelse av statistiken, menar man att några av orsakerna är tidig sexdebut och hög alkoholkonsumtion bland svenska ungdomar. Andra hävdar att man i Sverige skulle vara mer benägen att anmäla just våldtäkter.Justitieminister Beatrice Ask är bekymrad (Expressen den 27 april 2009) över uppgifterna om att Sverige har flest anmälda våldtäkter i Europa. Bekymrad var det… där ser man!

- En del kan bero på att man har en högre anmälningsbenägenhet, men enligt rapporten så är ju det inte hela förklaringen. Man pekar bland annat på att vi har ett rikt nöjesliv och ganska fria ungdomar, men vi får analysera det här när vi har läst rapporten, säger hon till TT.

Ask ser våldtäkter som ett mycket allvarligt problem som regeringen arbetar mycket med att motverka.

- Vi har anslagit närmare en miljard kronor för arbete på just det området och vi har två handlingsplaner där vi arbetar med bättre arbete från polisen både när det gäller bemötande och utredning och annat, och vi har också en utvärdering av lagstiftningen på gång. (Detta sagt innan hon analyserat och läst rapporten!)

Visst låter det flott: ”Vi har anslagit närmare en miljard kronor för arbete på just det området och vi har två handlingsplaner… ett mycket allvarligt problem som regeringen arbetar mycket med att motverka.”

Men, vad har egentligen hänt sedan dess…? Nej, absolut ingenting! Gränserna till Sverige ligger fortfarande vidöppna för hela Mellanöstern och Afrika. Medan uppklarningsprocenten av våldtäkter är den lägsta i Europa!

Politiskt korrekta offer

I Sverige skulle man alltså ha ett särskilt rikt nöjesliv… och fria ungdomar! Och tidig sexdebut… samt vara särskilt anmälningsbenägna…

Men hallå där, finns det ingen i PK-leden som har varit ute i Europa nyligen? I Spanien, Italien, Grekland, Polen, Tyskland, Ungern, Holland, Frankrike, Tjeckien, Österrike, Kroatien… Sådana påståenden är inget annat än rena tramset! Det är inga muslimska U-länder vi talar om, med utpräglat kvinnoförtryck. Utan ett modernt, utvecklat Europa med frigjorda kvinnor!

Det anmäls fyra gånger fler våldtäkter i Sverige än i både Tyskland och Frankrike. Dessutom upp till 20 gånger fler än vissa länder i sydöstra och östra Europa. Länder som definitivt inte är befriade från vare sig nöjesliv och festande eller nöjeslystna och fria ungdomar… Däremot är merparten av dessa länder så gott som befriande från utomeuropeisk invandring!

Det politiskt korrekta Sverige offrar gärna sina kvinnor bara man förmår lägga locket på, så att sanningen inte exponeras! Sveriges EU-kommissionär Cecilia Malmström borde omedelbart ta upp frågan om den kriminella utvecklingen i Sverige, med sexuellt utsatta och förnedrade kvinnor, i stället för att hämningslöst vilja öppna Europas dörrar på vid gavel mot Nordafrika. Så här sa Cecilia Malmstöm vid ett möte med pressen vid nomineringen till EU-kommissionär 2009:

Cecilia Malmström babblar

- Jag är oerhört stolt och glad över att ha blivit nominerad. Mitt Europaengagemang har jag burit med mig sedan jag var barn.

Och i dag babblar kvinnan dagligen bara om hur hon vill sänka och förgöra Europa. Flosklerna sprutar ur munnen på henne: ”arbetskraftinvandring”, ”stå upp för mångfald”, ”öppna, toleranta och demokratiska samhällen” osv. osv. i oändlighet. Vad kvinnan inte fattar, är att hon sällat sig till arkitekterna som skapar en smältdegel, som inom en snar framtid kommer att leda till regelrätta, väpnade konflikter i Europa.

Varför nämns det aldrig med en bokstav att, en stor del av våldtäkterna direkt kan relateras till landets nya demografiska sammansättning. Präglat främst av den ohämmade och okontrollerade utomeuropeiska invandringen, från framför allt Mellanöstern och Afrika. Där män har en diametralt motsatt kvinnosyn, än vad vi har i Europa. Trots att svensk press och övriga media pixlar, mörkar och tiger ihjäl verkligheten för sina läsare, finns det i dag kanaler där sanningen ändå läcker ut.

Varför skulle just svenska män under de senaste… 15 åren plötsligt ha utvecklats till våldsamma, barbariska och veritabla gruppvåldtäktsmonster? Svara mig på detta, någon… Varför?

Sveriges kvinnor får betala ett ohyggligt högt pris, till följd av Europas mest generösa – och mest ansvarslösa – massinvandringspolitik. Tillika den i särklass absolut mest misslyckade, där det mesta som kan gå snett även har gjort det!

Nyhetsportalerna SweCon och Exponerat är en av landets i dag viktigare kanaler när det gäller ocensurerade nyheter, och där man inte backar för sanningen. Därför har de som endast väljer svensk, traditionell media sannolikt svårt att ta till sig sanningen om vad som sker i Sverige. Och hävdar förstås i traditionell ordning att, det endast handlar om ”rasism” och ”främlingsfientlighet”. Samt naturligtvis att kritikerna är ”rädda för det okända”! För en gångs skull finns här en poäng: rädslan är inte alldeles obefogad!

Norge mörkar inte sanningen

Förra hösten, gick den norska polisen ut och bekräftade att den stora mängd överfallsvåldtäkter som under året drabbat kvinnor i Oslo uteslutande begåtts av gärningsmän vars etniska bakgrund beskrivs som icke-västliga. Precis samma mönster har kunnat ses i anslutning till den senare tidens brutala våldtäktsepidemier i städer som Trondheim, Bergen och Stavanger.

Att detta förhållande endast skulle gälla Norge, och vara en isolerad företeelse i grannlandet, måste betraktas som fullständigt surrealistiskt och därmed osannolikt. Särskilt som Sverige är det mest extrema massinvandringslandet i Europa, dit människor kommer från samma områden, som till Norge.

Enligt Liz Kellys resonemang, handlar det inte enbart om att svenskar är mer benägna att anmäla, utan att brottet faktiskt oftare begås här. Uppklarningsprocenten av våldtäkterna i Sverige ligger på för Europa rekordlåga och skrämmande 13 procent!

Polisen förklarar detta med: ”svårt bevisläge”, då de flesta fall av våldtäkt inte ger skador (inte synliga åtminstone… min anm.) och att det är svårt att finna gärningsmannen bakom överfallsvåldtäkter.

Leif GW Persson är dock kritisk till denna förklaring och har en helt annan syn på saken, och hävdar att det beror på polisens ”erbarmliga handläggning och handläggningstider.”

- Nio av tio våldtäktsmän i Sverige kan alltså räkna med att klara sig, säger Persson.

Sveriges politiska jurysystem äventyrar rättssäkerheten

Och av de länder som inte har jurysystem ligger Sverige allra sämst till när det gäller andelen fällda förövare i förhållande till anmälningar – endast 10 procent av anmälningarna leder till fällande dom! (Sverige har politiskt tillsatta nämndemän… vilket givetvis snarast utomordentligt kraftigt skulle ifrågasättas.)

De anmälda våldtäkterna i Sverige är ändå bara halva sanningen. Det finns knappast något annat brott som uppvisar ett så högt mörkertal som just våldtäkt. Enligt professorn och sexualbrottsforskaren Niklas Långström vid Karolinska Institutet, kommer mellan 80-90 procent av våldtäkterna aldrig till samhällets kännedom.

Detta slår hål på myten som svenska politiskt korrekta ”forskare” och kriminologer så gärna vill göra gällande. Enligt den politiskt korrupte papegojan Jerzy Sarnecki, har vi inte någon brottslighet alls att tala om i Sverige… då den ständigt minskar!

Man menar dessutom att de låga siffrorna för övriga, jämförbara europeiska länder inte stämmer, då mörkertalen kan vara stora. Men också i Sverige är mörkertalet stort. Mycket stort, till och med!

Grundat på tidigare forskning kring kriminalstatistik, förmodas det att anmälningsbenägenheten vid våldtäkt är påfallande låg. Brottsförebyggande rådet menar att det bara är 20 procent av fallen som anmäls. Detta skulle då betyda att det handlar om fler än 25 000 begångna våldtäkter i Sverige per år!

Varför hör man då aldrig någon politiker ur 7-klövern ta upp frågan om varför Sverige har Europas högsta våldtäktsfrekvens? Varför hörs det aldrig någonting från kvinnorna i Sveriges riksdag? Dessa om några borde väl reagera…

Eller varför ifrågasätter svensk massmedia aldrig anledningen till att Sverige har världens näst högsta våldtäktsfrekvens efter ett U-land i Afrika?

Var finns de grävande journalisterna…? Har de kanske fullt upp med att gräva sina egna, journalistiska gravar!

Varför tiger man?

Varför sitter ansvariga i Sverige för lag och ordning på rumpan likt förståndshandikappade och bara tittar på, utan att lyfta ett finger? Är man verkligen inte mer angelägen om våra systrar, våra mammor, våra döttrar eller våra sambos och livsparters…? Eller rädda om våra kvinnor i största allmänhet…?

Är vi inte alla skyldiga att försvara våra kvinnor mot dessa vidriga, primitiva monster som ansvarslösa politiker släppt lösa på våra gator och torg! Varför denna motbjudande handlingsförlamning och passivitet? Eller är den politiska korrektheten så totalt överlägsen allt annat…!

Den politiska korrektheten i Sverige finansieras med ett groteskt och ohyggligt högt pris! Inte nog med att man sålt ut landet till mördarideologin islam… och går islam till mötes i allt fler frågor. Skall även våra svenska kvinnor offras på multikulturens smutsiga altare!

Är det landets politiska vilja att våra kvinnor i Sverige, skall våldtas av kvinnoföraktare från bland annat Mellanöstern och Afrika? Är detta tack för att man fått en fristad i Sverige och erbjudits fritt inträde till svenska välfärdssystemet?

Vill vi att våra kvinnor till följd av den värsta integritetskränkande handling (vilket en våldtäkt innebär) skall bli traumatiska offer för dessa brutala vidrigheter, och få livslånga psykiska men och kanske aldrig någonsin mer kunna fungera som en hel kvinna? Och där flera våldtäktsövergrepp lett till självmord. Vill vi verkligen det?

Var finns den politiska viljan att ta itu med dessa kvinnoföraktande vidrigheter som likt en cancer har brett ut sig i samhället. Det som händer med våra kvinnor är brutalt och kriminellt barbariskt, och är under alla omständigheter oåterkalleligt oacceptabelt.

Kongo vs. Sverige

Följande nyhetsinslag som presenterades av statstelevisionen i Sverige, väckte en del andra frågor… och bör sannolikt mana till eftertanke:

Sommaren 2010 uppgav SVT vid ett tillfälle att 200 000 kvinnor våldtagits i krigets Kongo, under åren 1996 till 2009. Alltså under en tidsrymd av tretton år. Det blir i snitt 15 000 våldtäkter per år – i ett land med 62 millioner invånare. Alarmerande siffror! SVT hade naturligtvis all anledning att vara upprörd över denna kusliga nyhet!

Orsaken till dessa mycket höga siffror kan naturligtvis hänvisas till att landet under flera år haft ett blodigt och grymt inbördeskrig; krig är en faktor som lockar fram människans allra sämsta egenskaper.

I dagens Sverige begås det fler än 20 000 våldtäkter varje år - detta enligt bland annat Christian Diesen, professor i processrätt vid Stockholms universitet. Dessutom, tillägger han: ”denna siffra är tilltagen i underkant!”

Under tretton år så har alltså minst 260 000 kvinnor våldtagits i Sverige, med en befolkning på ca nio miljoner. Detta trots att vi inte har haft något krig! (Bortsett från den lågintensiva krigföring som dagligen förs mot Sverige, svenskarna och det svenska samhället genom främst vänsterextrema och islamistiska grupperingar.)

SVT – tillsammans med övrig media – har påpassligt nog ”glömt” att rapportera om denna mycket skrämmande siffra kring våldtäkterna i Sverige.

Låt oss leka med tanken att, fredliga Sverige i likhet med Kongo haft 62 millioner invånare, med samma etniska sammansättning som i dag. Då skulle vi statistiskt haft motsvarande 150 000 våldtäkter per år… Alltså tio gånger fler än i krigets Kongo! Inte konstigt att Sveriges politiker och myndigheter håller tyst, tänk om den stora allmänheten skulle få kännedom om detta!

Sverige diskriminerar sina kvinnor

Det som sker i dagen Sverige, är en rå och brutal diskriminering av kvinnan… En kränkning utan dess like. Inte ens under den mörka medeltiden i Skandinavien, var kvinnan så utsatt som hon är i dag! Det är inte värdigt en modern och socialt utvecklad nation som Sverige att, tillåta denna diskriminering av sina kvinnor. Det är ovärdigt Sverige att inte kunna garantera sina kvinnor säkerhet i hemmet, på gator och torg i sina egna byar och städer, i sitt eget land.

Vi talar om kvinnofrid!

Redan på 1200-talet grundade Birger Jarl edsöreslagarna i Sverige, vilka förutom kvinnofridslagen, även omfattade kyrkofrid, tingsfrid och hemfrid. Hade motsvarande övergrepp på Sveriges kvinnor hänt i vårt land för 300 – 400 år sedan, hade man obönhörligen slagit ihjäl förövarna på fläcken! Tillsammans med deras bröder, kusiner och landsmän! Och jagat resterande ut ur landet!

Dessa förnedrande och brutala våldtäkter kommer att fortsätta – och accelerera i takt med den okontrollerade och ansvarslösa invandringen från Mellanöstern och Afrika – tills den dag någon slår näven i bordet och säger: Nej, nu får det vara nog! Djungelns lagar får absolut inte tillåtas att etablera sig i vårt svenska samhälle.

Massinvandringen har knäckt Sverige

Innan massinvandringen och den totalhavererade integrationspolitiken, var Sverige internationellt respekterat. Både som industrination, för sina tekniska, kemiska, fysikaliska och medicinska upptäckter och uppfinningar, samt för kunskap och innovationer inom vitt skilda områden. I dag är man internationellt mest bekant för sitt multikulturella fiasko och socialpolitiska haveri, tillsammans med sin fenomenala kriminalitet och att vara näst bäst i världen på att ha flest anmälda våldtäkter! En sannerligen anmärkningsvärd metamorfos…

Är våra svenska kvinnor verkligen inte värda mer uppmärksamhet – och respekt – än så här…!

Antal anmälda våldtäkter i Sverige 2007 – 2011, enligt statistik från Brå.

2007 – 4.749 st.
2008 – 5.446
2009 – 5.937
2010 – 5.960
2011 – 6.509

Som ett exempel kan nämnas att i Danmark 2011 anmäldes: 392 stycken våldtäkter!