söndag 12 augusti 2012

Invandrarkriminalitet i Sverige: 11-årig flicka fick gonorré efter våldtäkter av invandrare

www.swedenconfidential.info/2012/08/12/11-arig-flicka-fick-gonorre-efter-valdtakter-av-invandrare

2012-08-12 02:12

VEDERVÄRDIG BARNVÅLDTÄKT

I fredags började en rättegång mot två invandrare som enligt åtalet är misstänkta för barnvåldtäkt mot en liten flicka på 11 år, boendes i Stockholm.

Båda de unga männen är 18 år och står åtalade för att ha våldtagit den 11-åriga flickan i en lägenhet på Bergvägen i Kungsängen i Stockholm. De båda våldtäktsmännen ska enligt åtalet ha tvingat den unga flickan att utföra både orala och vaginala samlag. Vad värre är, när den 11-åriga flickan genomgick en läkarundersökning efter våldtäkterna upptäcktes det att hon hade blivit nersmittad av könssjukdomen gonorré.

Våldtäktsmännen är båda thailändare och heter Banlang Jampasaen 18 och Tanapong Khongkaew 18. Invandrarna medger båda två att de har haft samlag med den unga flickan, men menar att allt skedde frivilligt och dementerar att de skulle veta om hennes låga ålder.

Åklagaren hävdar dock att det är så uppenbart att 11-åringen bara är ett litet barn, långt ifrån lovlighetsgränsen på 15 år. Tredje negativa avsnittet i detta beska fall är åklagaren Anne-Marie Nyholm. Denna undermåliga åklagare har inte yrkat på utvisning trots att båda våldtäktsmännen från Thailand är medborgare i Thailand och dessutom behöver thailändsk tolk under rättegången. Ännu en mångkultursvurmande svensk åklagare.

Åtalade:
  • Tanapong Khongkaew, 931012, Gösvägen 5, Mariefred, Gnesta.
  • Banlang Jampasaen, 931230, Bergvägen 26, lgh 1504, Kungsängen, Upplands-Bro.