lördag 18 augusti 2012

Svenska slampor: Gruppvåldtagna kvinnan i Mariannelund söker sig till Gangland Sweden

www.swedenconfidential.info/2012/08/13/gruppvaldtagna-kvinnan-i-mariannelund-soker-sig-till-gangland-sweden

2012-08-13 14:13

Hanna Karlehall, kvinnan som gruppvåldtogs på en flyktingförläggning i Mariannelund förra året, har valt att gå ut med sin identitet i samband med att hon ger stöd till den kriminella grupperingen Gangland Sweden som bland annat öppet annonserar att de begår beställningsmord.

Hon ska enligt uppgift till Realisten.se ha ingått ett förhållande med ledaren Rafal Badiei som den 7 maj i år tillsammans med en annan man dömdes för att ha hotat våldta en höggravid svensk kvinna.

Natten mot lördagen den 3 december förra året utsattes 30-åriga Hanna Karlehall för en gruppvåldtäkt på en flyktingförläggning i Mariannelund. Sju afghaner dömdes senare till fängelse för delaktighet i gruppvåldtäkten.

Hanna Karlehall hade ett förhållande med en av gärningsmännen, 25-årige Rafi Bahaduri, som tidigare dömts för våldtäkt och en rad andra brott. Han hade dömts till fängelse i sex månader, bland annat till följd av hans inblandning i narkotikahandeln i Vimmerby, tidigare samma dag som de tillsammans åkte till Mariannuelund.

Realisten.se har tidigare, av uppenbara skäl, hemlighållit Hanna Karlehalls identitet, men nu har hon själv beslutat att gå ut med namn och bild i samband med att hon ger stöd till den kriminella grupperingen Gangland Sweden. Enligt kvinnan ska hon ha blivit hotad av Rafi Bahaduri och hans kamrater, men åtnjuter nu beskydd av Gangland Sweden som även hotar att ge sig på Rafi Bahaduri, eller som grupperingen själva uttrycker saken: “när Gangland får tag på honom, kommer han få 10 stycken neger kukar i röven”.

På sin webbplats annonserar Gangland Sweden bland annat öppet om att de utför mord på beställning, samt utpressning, indrivning och grova misshandlar.

Enligt uppgifter till Realisten.se har Hanna Karlehall efter rättegången inlett ett förhållande med Rafal Badiei, ledaren för Gangland Sweden. Utåt kallar Rafal Badiei sig ofta för Raffa Pancamo.

Rafal Badiei dömdes första gången den 16 januari 2004, blott 15 år gammal, för stöld och överlämnades till socialtjänsten. Nästa gång han dömdes var den 30 juli 2007, då för bland annat rån, grov misshandel, bedrägeri och narkotikabrott. Påföljden blev den gången sluten ungdomsvård i åtta månader.

Han har därefter dömts flera gånger för bland annat misshandel, skadegörelse och ett stort antal narkotikabrott. Den 28 januari 2010 dömdes han för bland annat försök till rån, olaga hot, övergrepp i rättssak, vapenbrott och narkotikabrott till fängelse i ett år och tre månader.

Rafal Badiei dömdes senast den 7 maj i år för olaga hot och brott mot knivlagen till fängelse i tre månader. Hotet bestod i att Rafal Badiei tillsammans med 28-årige Michael Peteh sökte upp en höggravid 25-årig svensk kvinna i hennes hem i Hultsfred och bankade på dörren. När kvinnan inte öppnade skrek de att hon var en “hora” och att de tänkte “våldta” henne. De försökte sedan utan framgång ta sig in i huset.

Denne man har Hanna Karlehall nu sökt sig vidare till och han säger sig vilja skydda henne eftersom han är emot våldtäkter, samtidigt som han hotar att utsätta andra kvinnor för samma sak.